17 Literaturverzeichnis

Bot, M., Milder, I. E., & Bemelmans, W. J. (2009). Nationwide Implementation of Hello World: A Dutch Email-Based Health Promotion Program for Pregnant Women. Journal of Medical Internet Research, 11(3). https://doi.org/10.2196/jmir.1183
Bruckmüller, M., Dieminger-Schnürch, B., & Hesina, S. (2018). Ernährungsempfehlungen für Kinder im Alter von 4 bis 10 Jahren. Programm "Richtig Essen von Anfang an!", AGES, BMSAGPK, DVSV.
Ellrott, T. (2007). Wie Kinder essen lernen. Ernährung - Wissenschaft Und Praxis, 1(4), 167–173. https://doi.org/10.1007/s12082-007-0041-3
Fröschl, N., Bruckmüller, M., Dieminger, B., Kiefer, I., & Zwiauer, K. (2014). Richtig Essen von Anfang an! Basisliteraturbericht Zur Ernährung Für Ein- Bis Dreijährige Kinder.
Ogata, Beth. N., & Hayes, D. (2014). Position of the American Dietetic Association: Nutrition Guidance for Healthy Children Ages 2 to 11 Years. Journal of the American Dietetic Association, 114(8), 1257–1276. https://doi.org/10.1016/j.jand.2014.06.001
Sturm, L., Bruckmüller, M. U., & Klausmann, L. (2022). Österreichische Beikostempfehlungen. Programm "Richtig Essen von Anfang an!", AGES, BMASGPK, DVSV.
WHO. (2006). WHO child growth standards: length/height-for-age, weight-for-age, weight-for-length, weight-for-height and body mass index-for-age: methods and development. https://apps.who.int/iris/handle/10665/43413
WHO. (2009). Infant and Young Child Feeding: Model Chapter for Textbooks for Medical Students and Allied Health Professionals.